dimecres, 11 de novembre del 2009

Fitxa 6: Reflexions en català

M'havia proposat de fer un seguiment individualitzat dels dos elements de l'ítem Reflexions en català (un tal Marc i una tal Josefina) però al final no ha pogut ser."U.Q.V. Security" no té, ara mateix, prous efectius disponibles, ja que els meus col·laboradors externs Boris (un ex-STASI) i Jacob (un adorable jubilat vallesà) estan més per les seves dèries personals que per la feina de fitxar fauna virtual. Boris sempre diu que ell el que vol son feines sobre el terreny, i que això de vigilar ítems d'internet no té massa sentit, per la intranscendència del fenomen. Jacob, per la seva banda, diu que ja està cansat de sentir remenar les velles cançonetes ideològiques de sempre, i que quan hi hagi alguna cosa rellevant ja m'ho farà saber.
Així que aquest espia farà la fitxa dels dos elements com si fossin un de sol. Com si fossin clons. De fet, passarien per clons. De fet, crec que ho són. De fet, el percentatge d'ítems-clons a la catosfera és impressionantment alt. En fi, és el que hi ha. Anem, doncs, al gra.
L'ítem Reflexions en català possiblement sigui dels qui menys adeptes nous guanyi per a la causa independentista. Tan crispat, ell. Tan bel·licós. Tan nerviós, tan obsessiu, amb aquesta fixació per la lluita, pel combat... uffffff. Sí, ja sé que a ell Espanya li pren el pa de la boca, que li amarga l'existència, que li impedeix fer la seva vida com a ell li donaria la gana de fer-la... Ja sé que avui per avui no pot anar a sopar al Via Veneto (ai, no voldria semblar un ressentit) per culpa de l'Espanya que el roba. Tot això ja ho sé, i que per això està tan furiós. Però malgrat tot això, el Senyor Reflexions necessita imperiosament ser més simpàtic.
Si el nostre ítem d'avui reflexionés-en-català un moment potser s'adonaria que només amb els vots de la colleta de furibunds Reagrupats els números no li surten, que necessita convèncer més penya, molta, molta, molta més, i que molta d'aquesta penya no vol tenir un anfitrió tan mossegaire i tan avinagrat i tan exaltat.
Sigui simpàtic, home, guanyi clientela! Pensi que quan baixin de les Valls, encara que ara els sembli que són molts (i que són els amos de la xarxa), a mesura que s'acostin al pla se'ls veurà petitets, difuminadets, poqueta cosa... i ja no els dic res de quan arribin a Ciutat... allà potser faran un volum similar al dels Ciudadanos, però de l'altre cantó.
Reflexioni-en-català, i pensi com pot guanyar clientela, que els seus ja els té convençuts. Jo què sé, fins i tot jo mateix podria reagrupar-me. Però ara per ara, quan llegeixo el seu banner, aquell tan coquetó que diu "I tu, ja t'has reagrupat"? l'efecte que em fa em recorda el so d'un borinot que fa dos segons de soroll i després passa de llarg.

Valoració de l'ítem:

Rellevància: nul·la
Perillositat: nul·la
Risibilitat: constant

4 comentaris:

Bonnie & Clyde ha dit...

Ets bo company! Molt bo! Per cert, he vist que vigiles al Noctas. Fes la fitxa ràpid i no perdis gaire més el temps amb ell.
Una altra cosa, has vist al tal Apañó? Tela marinera

U.Q.F. ha dit...

Bandit, el Noctas s'ho ha pres fatal.
L'Apañó: el tinc a la llista.

Bonnie & Clyde ha dit...

Ostres, no ho havia vist. Com s'ha posat. El que et deia, fitxa i fora. A vigilar ítems més rellevants!

Maspons ha dit...

Parlant d'aportacions, vigila el Ramon Alcoberro. És molt influent, catxondo, polèmic i molt ben relacionat.

En quant a mí, en cas que et passés pel cap, espera com a mínim que pengi uns axiomes i teories inèdits sobre el país, ni que sigui per tenir alt al menys el nivell de risibilitat estrafolària, el fer riure atreu lectors. Saluts