divendres, 11 de desembre del 2009

Fitxa 18: L'home del Sac

Amics bandits, sagaç Clyde i preciosíssima Bonnie : potser no ens caldà emigrar. Potser, directament, serem deportats.
Casualitats: en el vostre darrer informe parlaveu del Núremberg Català, expressió que simbolitza aquestes ànsies intenses, aquestes terribles ganes de jutjar i fer neteja d'elements contraris a la Pàtria que corren per la Catosfera nacionalista des de fa una bona temporadeta. Mentre vosaltres escrivieu jo ja espiava un ítem que segur que recolza de totes totes la idea de jutjar col·laboracionistes, traidors i invasors.
Fa uns dies em vaig infiltrar al planeta de l'Home del Sac, i vaig constatar com aquest ítem considera les Cases Regionals com a nius d'indesitjables amb una actitud hostil cap a Catalunya. Els tracta de colons, d'immigrants, i proposa que siguin deportats.
Sí, deportats, així ho diu, ben explícitament, bàsicament perquè no estan integrats. I perquè no estan integrats? Doncs perquè són contraris a les consultes per la independència, com han manifestat en un document que han fet públic.
Jo vaig notar que aquest senyor ítem estava epitelialment emprenyat, emprenyadíssim, però volia saber fins a quin punt l'Home del Sac estava disposat, ell individualment, a emprendre polítiques radicals en contra dels qui ell considera colons no integrats. Per això, camuflat sota el nom en clau "Radovan", vaig entrar a casa seva i li vaig suggerir una idea: la neteja ètnica. Li vaig proposar convertir Santa Coloma i Cornellà en els nostres Srevrenica, i vessar sang ètnicament impura. Ho vaig escriure en majúscules, com qui crida, com si fos un patriota compromès i disposat a anar a totes, pensant que de seguida s'adonaria que el meu comentari no era més que una deformació inconcebible de la seva proposta de deportació.
Però crec que no ho va captar, perquè es va posar a raonar. En comptes de dir-me "ei, tio, tampoc ens passem, que no és això", o adonar-se que s'estava comportant com un autèntic Cetnik serbi, em va dir que ell no era partidari de la sang, però que és un problema gros tenir gent que et va en contra a casa teva mateix. Literalment:

"Home, jo estic en contra de la sang... però sí que realment és un problema tenir colons que et són contraris... En un país normal, els immigrants que no s'integren no votarien i ja està, però aquí com que són espanyols poden votar per trons, i a més tenen una cara que se la trepitgen."

Començava a tenir clar, doncs, que l'ítem Drapaire no era partidari de la sang, només de la deportació. Per tant, i com a conclusió parcial, podem afirmar que, si un colon, arribat el moment no es deixa deportar, pot estar tranquil que no se'l matarà. Només se l'obligarà, sedat i per força, a pujar al tren. Potser se li cremarà la casa o potser no, això ja no ens ho ha dit, però li hauria pogut preguntar.
Vaig insistir encara una mica més:

(Radovan) No t'atreveixes a matar-los a tots?
Una bona fossa?


I a partir d'aquí, i fins a l'hora de redactar aquesta fitxa, cap resposta. Un silenci. Només un comentari de l'ítem Reflexions, que assenyalava un sociata com a redactor del text de les Casas Regionales, i es fregava les mans dient que d'aquí uns anys repassariem hemeroteques. Desconec amb quin fi, però intueixo que serà, també, per instruir sumaris a traidors.
Total, una bogeria. Això del Nuremberg, concepte irradiat pel Gran Sol del Sistema BAT està fent estralls.
L'Home del Sac, déu-n'hi-do. Un ítem que fa autèntic honor al seu apel·latiu. Un drapaire que vol escombrar el país, alliberant-lo de deixalla, de brutícia colona. Un deportador d'impureses.
O potser tan sols un pacífic ciutadà, a qui se li escalfen els dits quan tecleja des del seu front de lluita, la seva trinxera virtual, ferit en el més profund de la seva sentimentalitat nacional i emocionat per l'alba de la llibertat, que s'obnubila, confon els termes i s'embolica amb els noms: colons, immigrants, indígenes... en fi, que quan la raó ens desassisteix i els sentiments ens dominen podem arribar a parlar com autèntics descerebrats. Sort que som a la Xarxa de les mentides, perquè sinó n'hi hauria per preocupar-se de debò.
I per acabar una curiositat, perfectament relacionada amb la fitxa d'avui:
Vostès saben com es diu, en llengua albanesa, aquell ésser que fa por als nens, al qual apel·len les mares per fer-los fer bondat, aquell home del sac, aquella mena de monstre fosc?

Valoració de l'ítem:

Rellevància: poca
Perillositat: relativa
Risibilitat: relativa
Humor: inexistent

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Ai els almogavers!!!

Aquests si que sabien fer-se respectar i guanyar-se una reputació digna.

No com ara amb aquests politics de pa sucat amb oli.

Si Roger de Flor aixeques el cap...

U.Q.F. ha dit...

Almoàvers? Has dit Almogàver?
Resposata... incorrecta!

Unknown ha dit...

Jo pensava, senyor U.Q.V., que eres més llest i que entendries que si que se la resposta.

El nom amb el que coneixen a Albania i també a Grècia a l'home del sac és "català". I l'anomenen així perquè encara recorden el que va ser "La venjança catalana", es a dir, la repressió que van fer els almogàvers degut a l'assassinat del seu cap a traició en terres gregues.

Els almogàvers si que sabien tractar a gent com vostè, si.

he he

U.Q.F. ha dit...

Ahhh, senyor subtileses... si de seguida ho sabut que ho sabies... Sinó de què m'havies de parlar dels almogàvers..? però d'aquesta manera t'he forçat a explicitar la dada correcta, bàsicament perquè si no deia res algun esporàdic visitant podia prendre per correcta una resposta que no era.
Bé, bé, il·lustradíssim Superpatriota, un deu en coneixements històrics, i també un deu en ganes de jugar, en "gallardía" y "pundonor".
Saludos y...

L'home del sac ha dit...

Bé, he hagut de passar a veure la fitxa.
He de confessar que el primer cop que vaig tenir notícies de tu, vaig pensar que simplement erets un pallasso amb ganes de tocar els ous, però ara que n'he llegit unes quantes, veig que té la seva gràcia. És interessant això de que hi hagi un crític de blocs, encara que hi sobra la teva supèrbia, és com si estiguessis per sobre del bé i del mal i et sentissis superior a tothom, almenys aquesta és la visió que tinc llegint-te.
Sobre el comentari que has fet de mi, crec que realment no has fet un comentari sobre el meu bloc, sinó només sobre l'últim dels escrits.
T'ho creguis o no, quan vaig veure al tal Radovan ja vaig veure que era un comentari fora de to expressament. O algú a qui li havia fet gràcia veure parlar de deportació i havia volgut seguir la broma o algú que volia agafar-me, esperant que li seguís la corrent. La veritat és que precisament utilitzar la paraula deportació ja era una mena de deformació i exageració del que estava escrivint, per tant, parlar ja de matances estava totalment fora de lloc. Sigui com sigui, he volgut deixar clara que no era la meva postura.
També parles de mi com un bèstia, només basant-te en l'últim escrit, una mica exagerat expressament al parlar de deportació (que reconec que vaig dubtar si escriure-la o no), però realment sóc més aviat el pacífic ciutadà del que parles al final, i és veritat que quan escric se m'escalfen els dits, però és per això que vaig fer el bloc, per dir coses políticament incorrectes, encara que la majoria de vegades em modero i m'acabo comportant. Per molt pacífic que sigui, penso que aquesta gent que han fet aquest manifest de les cases regionals són uns colonitzadors i uns caradures dels més grans que hi pugui haver. Potser alguns els hi rieu les gràcies, però si en comptes de ser espanyols, fossin diversos grups d'immigrants musulmans que haguessin fet un manifest dient que l'Alcorà és el llibre sagrat revel·lat per Déu i que s'ha de complir i fer complir, ho veuríeu d'una manera diferent. Crec que una persona que va a una altra terra i té els trons de dir-los el que han de fer i gairebé amenaçar-los no es mereix viure en aquella terra.

Ah, sabia que als nens grecs se'ls diu això de que vindrà un català i se'ls emportarà, però no sabia que als albanesos també...

Bona nit!

U.Q.F. ha dit...

Sr. Home del Sac:
Un cop tancades les fitxes, la darrera paraula sempre és per a l'ítem fitxat.
Queda constància, doncs, de les seves puntualitzacions.
Salutacions.

Herrgoldmundo ha dit...

Home del sac, no te enteras carallot.
Precisamente, muchas de estas casas regionales a las que te refieres hacen más patria catalana que ERC y Carretero juntos.
¿No conoces qué es Catalonia Acord?
Es una asociación de un charnego traidor, granaíno para más señas y llamado Pedro Morón, un chilón de chilonides al uso que reivindica la independencia de Cataluña a través de diferentes medios, organismos y asociaciones de charnegos cuyos cerebrines han sido blanqueados y convenientemente "lavados" con la lejía de la inconsciencia.

Totalmente de acuerdo, sin embargo, en que es necesario deportar a aquellos colectivos que, lejos de buscar integrarse, pretenden imponer su razón de ser y "someter" a las sociedades de acogida: los perversos colectivos islámicos.

Saludos y ¡Arriba España!

Bonnie & Clyde ha dit...

No pateixi senyor espia, nosaltres tenim el Ford V8 completament arreglat, sense forats i mes veloç que mai. Si començen les "deportacions" nosaltres el passem a buscar, aixó de fugir i amagar-nos és la nostra feina. Perqué a la població alemanya també li deien que als jueus els estaven "deportant" amb aquells trens.
Ara més seriosament, no cal patir, crec que el gruix del moviment independentista és d'una altra pasta.
Salut

Borjas el 1 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.